facebook twitter flickr youtube Sindicaciˇ

Antoni Verger

Presentaciˇ

antoniverger

Portaveu de l'Assemblea del PSM-Entesa a Palma i Portaveu del grup municipal de M╔S per Palma

Menu

Menu:

Categories

Mobilitat [12]
General [10]
Palma [21]
Sostenibilitat [1]
Entrevistes [7]
Palma Ara [2]
PSM-Entesa Nacionalista [1]
Aniversari [1]

CercadorSalvem els molins del Jonquet!

antoniverger | 23 Gener, 2011 21:52

Ahir, els veïnats del Jonquet varen unir les seves mans formant una cadena humana que "abraçàs" els molins de'n Gelós i de Sa Garriguera.

Denunciaven, amb un acte cívic i festiu, la progressiva degradació i el perill d'esbucament d'uns molins que els jonqueters estimen i que els identifica com a barri.

D'acord que els propietaris són els principals responsables d'una situació de deixadesa i degradació que dura ja anys, però l'administració no pot consentir la destrucció (si aviat no se fa res s'acabaran esbucant!) d'uns elements patrimonials catalogats què formen part indestriable de la façana marítima de Palma. Quina mala sort que no estiguin a l'altre costat de la façana, comenten amb raó els veïnats. 

L'Ajuntament té eines jurídiques i recursos suficients per fer complir la legalitat i obligar a conservar bens catalogats als propietaris. Si la situació se segueix allargant, des del PSM de Palma instarem a actuar de manera subsidiària al Consell Insular de Mallorca.

Els molins de'n Gelós i de Sa Garriguera no poden esperar més, als jonqueters se'ls acaba la paciència, i els ciutadans de Palma no podem permetre que acabin en runes uns elements patrimonials tan emblemàtics per tota la ciutat. 

 

Posted in Palma . Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Balanš de legislatura (I): hem protegit mÚs de 1.600 hectÓrees de territori amenašat per projectes urbanÝstics depredadors

antoniverger | 04 Gener, 2011 14:16

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

La setmana passada vàrem presentar el llibret que des de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS hem editat per fer balanç de l'acció política de la legislatura. Va ser en un acte al Teatre Mar i Terra, que es va omplir de gom a gom dels molts amics i amigues que ens varen acompanyar.

Aquest és el vídeo que vàrem poder veure.

 (Segueix)

Posted in Palma . Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent