facebook twitter flickr youtube Sindicaciˇ

Antoni Verger

Presentaciˇ

antoniverger

Portaveu de l'Assemblea del PSM-Entesa a Palma i Portaveu del grup municipal de M╔S per Palma

Menu

Menu:

Categories

Mobilitat [12]
General [10]
Palma [21]
Sostenibilitat [1]
Entrevistes [7]
Palma Ara [2]
PSM-Entesa Nacionalista [1]
Aniversari [1]

CercadorProtestes a Son Ferriol contra el projecte de via connectora

antoniverger | 27 Marš, 2011 15:37

Ja fa setmanes que els veïnats de Son Ferriol s'estan mobilitzant contra el projecte de via connectora que ha dissenyat el departament de Carreteres del Consell Insular. Avui han aprofitat la visita de les autoritats a la Fira per mostrar públicament el seu descontent.

Al PSM-IniciativaVerds i Entesa compartim aquesta preocupació. S'han projectat rotondes elevades de grans dimensions que queden adherides al sud del poble de Son Ferriol, aferrades a amplies zones de vivendes. 

Des del PSM-IV-ExM entenem i compartim la necessitat de millorar els accessos de l'autopista de S'Arenal amb Mercapalma, el Carrefour i el Coll de'n Rebassa, així com la necessitat de millorar la connectivitat perimetral de Palma. Però pensam que aquests dos objectius es poden aconseguir perfectament amb un simple desdoblament de la calçada de la Ma-30 (via connectora), adaptant les actuals rotondes a nivell, sense que sigui necessari executar les interseccions amb altres vies mitjançant grans rotondes elevades, que en cas Son Ferriol representen un fort impacte territorial i paisatgístic pel poble. Seguim pensant i dient el que va dir el mateix president Antich en seu parlamentària l'octubre de 2008, que la via connectora seria una C-80, una carretera convencional desdoblada, i NO UNA AUTOPISTA! Així va quedar consignat també al Pla Director Sectorial de Carreteres de 2009.

No sabem ni entenem que ha passat entre el 2008 i febrer de 2011. El que sabem segur és que no ho compartim. Fa dues setmanes el plenari del Consell Insular, a instància de PSM-IV, va votar a favor de dissenyar la via connectora com una carretera convencional desdoblada. Ara toca que això se converteixi en una realitat i passem de les paraules als fets. Els veïnats així ho demanen i així ho exigim també des de PSM-IV. Convendria també que el PP, que va projectar el 2004 un segon cinturó en forma d'autopista pel sud de Son Ferriol, digui públicament quin és ara el seu model. En política s'ha de parlar clar i s'han d'exposar i defensar públicament les propostes que creus més adients. No dir res i amagar les vertaderes intencions, a més de covard, és enganar a la ciutadania. I això es especialment greu quan s'acosten les eleccions i la gent ha de poder decidir que li convé més votar.   

Posted in General . Comentaris: (13). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Que els corruptes tornin els doblers!

antoniverger | 01 Marš, 2011 18:02

Els darrers dies es van coneixent a través dels mitjans de comunicació una sèrie d'informacions que posarien de relleu un fet: doblers públics de l'Ajuntament de Palma eren destinats de manera massiva i sistemàtica per alts càrrecs d'UM cap a activitats de naturalesa purament partidista fins que aquest partit va ser expulsat pel PSIB i el BLOC del govern municipal el febrer de 2010. 

Uns fets molt greus, que haurien estat ja confessats per alguns ex alts càrrecs d'UM, i què tenen una clara connexió amb uns altres fets també investigats, succeïts a l'anterior legislatura al Consell de Mallorca, en què també doblers públics acabaven servint per pagar sous a persones que desenvolupaven feines proselitistes en favor d'UM.

 (Segueix)

Posted in General . Comentaris: (13). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent