facebook twitter flickr youtube Sindicaciˇ

Antoni Verger

Presentaciˇ

antoniverger

Portaveu de l'Assemblea del PSM-Entesa a Palma i Portaveu del grup municipal de M╔S per Palma

Menu

Menu:

Categories

Mobilitat [12]
General [10]
Palma [21]
Sostenibilitat [1]
Entrevistes [7]
Palma Ara [2]
PSM-Entesa Nacionalista [1]
Aniversari [1]

CercadorN'Isern ha tengut una brillant idea

antoniverger | 10 Abril, 2011 01:17

N'Isern diu que posarà en valor el patrimoni i la cultura de Palma per activar-la turística i econòmicament. Al·leluia! A la fi ho han entès! Llàstima que pels ciutadans de Palma sigui difícil d'oblidar que governs del PP esbucaren el barri medieval de sa gerreria, el pont del tren amb nocturnitat i traïdoria, volíen posar a fer passejar "teletubbies" als actes centrals de les festes de Sant Sebastià enlloc dels gegants, etc, etc i etc.

A qui volen enganar?! No tenen cap credibilitat en la defensa del patrimoni i la cultura de la ciutat, no han tengut mai la més mínima sensibilitat.

També diu n'Isern que vol fer un gran centre comercial a Ses Fontanelles, que llevarà carrils bici, farà marxa enrera a la política d'eixos cívics i que no farà el tramvia!

Està clar que aquesta Palma que ells volen no atreurà visitants amb inquietuds culturals, uns turistes que per venir qualsevol dels 365 dies de l'any demanen ciutats amb personalitat pròpia, amables, amb polítiques de mobilitat avançades, inclusives, verdes i modernes. La Palma que nosaltres volem i defensam sí que serà un pol d'atracció per turistes, investigadors, productores audiovisuals d'arreu del món, creadors, etc, generant així oportunitats pels nostres aturats, joves, emprenedors i comerciants.

No hi ha solucions ràpides ni varetes màgiques per sortir de la greu crisi en què ens han ficat els bancs i els poders financers internacionals, però al PSM-IV-ExM sabem que l'Ajuntament de Ciutat pot fer passes decissives per avançar cap a un nou model que ens permeti afrontar i superar la crisi econòmica, financera i energètica en què estam immersos. Podem fer de Palma, la capital del nostre país, la capital turística de la mediterrània occidental, activant i revitalitzant la seva economia.

Nosaltres sempre hem demostrat que creim en Palma. Uns altres han demostrat i demostren dia a dia la seva falta de visió, la seva insensibilitat, i la seva capacitat destructora.

Posted in General . Comentaris: (5). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent