facebook twitter flickr youtube Sindicaciˇ

Antoni Verger

Presentaciˇ

antoniverger

Portaveu de l'Assemblea del PSM-Entesa a Palma i Portaveu del grup municipal de M╔S per Palma

Menu

Menu:

Categories

Mobilitat [12]
General [10]
Palma [21]
Sostenibilitat [1]
Entrevistes [7]
Palma Ara [2]
PSM-Entesa Nacionalista [1]
Aniversari [1]

CercadorRetirada del nom "Ducs de Palma de Mallorca" de La Rambla i compromÝs de tornar doblers. Intervenciˇ a Ajuntament de Palma

antoniverger | 24 Febrer, 2012 14:13

 

Durant el plenari de l'Ajuntament de Palma del dia 22 de desembre, el grup municipal del PSM-IV-ExM va defensar una proposició perquè "La Rambla" recuperàs el seu nom tradicional i s'eliminàs l'absurd afegitó de "Ducs de Palma de Mallorca".

A la mateixa moció s'instava també a retirar el títol de ducs de Palma a n'Iñaki Urdangarín i Cristina de Borbó, evitant així la constant associació de Palma a corrupció (vivim del turisme i la nostra bona imatge!), i finalment se demanava que Urdangarín, o al seu defecte la Casa Reial, assumissin el compromís rotund de tornar els doblers si finalment se demostrava que el duc se dedicava a ingressar doblers públics sense justificar la seva destinació a finalitats públiques. 

Ara que ja ha arribat el dia en què la justícia crida a Iñaki Urdangarin, Duc de Palma de Mallorca, perquè declari sobre les acusacions de malversació de doblers públics, és el moment de recordar la nostra intervenció en aquest plenari. 


I sobretot el resultat de la votació final:

26 vots en contra: Partit Popular i PSOE

3 vots a favor: PSM-IniciativaVerds-Entesa

 

 

 

Posted in Palma . Comentaris: (6). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Intervenciˇ completa demanant la retirada de la Llei de Funciˇ P˙blica

antoniverger | 20 Febrer, 2012 14:39

Aquí teniu la meva intervenció completa demanant la retirada de la Llei de Funció Pública al Plenari de l'Ajuntament de Palma del passat dia 26 de gener.

També he inclòs la intervenció de la Regidora de Funció Pública, perquè pogueu comprovar el "nivell" de les argumentacions del PP amb aquest tema, i la meva rèplica posterior.  

 

 

Posted in General . Comentaris: (6). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent