facebook twitter flickr youtube Sindicaciˇ

Antoni Verger

Presentaciˇ

antoniverger

Portaveu de l'Assemblea del PSM-Entesa a Palma i Portaveu del grup municipal de M╔S per Palma

Menu

Menu:

Categories

Mobilitat [12]
General [10]
Palma [21]
Sostenibilitat [1]
Entrevistes [7]
Palma Ara [2]
PSM-Entesa Nacionalista [1]
Aniversari [1]

Cercador"Corea", o la "seguretat" jurÝdica del PP

antoniverger | 09 Novembre, 2011 21:44

El PP de Palma no deixa tornar a ca seva als veïnats del bloc XII de "Corea", les obres de remodelació del qual ja estan executades en un 40%.
Els "adalids" de la seguretat jurídica estan abusant de gent molt senzilla i humil, i ja fa setmanes que els hi diuen que no podran tornar a ca seva, incomplint el pacte que signaren veïnats i Ajuntament la legislatura passada. Els pressionen perquè renunciïn a canvi d'una casa a una altra banda. Però ells només tenen clar, que VOLEN TORNAR A CA SEVA!
Compartim la indignació de gent gran, treballadora, que du vivint a "Corea" tota la vida, i que ara se troba amb que n'Isern els deixa sense ca seva. I tot això sense cap justificació objectiva. Fa l'impressió que el PP simplement vol aconseguir un objectiu polític, és a dir, que el bloc XII no es converteixi en un exponent de com podria quedar la rehabilitació integral del barri iniciada en l'anterior legislatura. No és cap qüestió econòmica, perquè pagar i indemnitzar a l'empresa constructora i donar un pis als veïnats a una altra banda els hi serà molt més car que acabar les obres de remodelació del bloc XII i deixar que els veïnats tornin a les seves propietats. No hi ha dret! Ni SEGURETAT JURÍDICA per ciutadans humils i treballadors. Està clar que la seguretat jurídica del PP consisteix en legalitzar ocupacions il·legals de sòl rústic per part de grans empreses (Son Garcíes Vell) o permetre urbanitzacions a les darreres zones naturals de Palma (Ses Fontanelles). 
Estic empegueït de formar part d'un consistori que tracta així als seus veïnats més indefensos. No descansarem fins que rectifiquin l'aberració que estan comentent.   

Categoria: Palma. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

  1. 1. guitar hero oyna  |  27-04-2012 a les 20:02

    guitar hero oyna

  2. 2. Aşk S÷zleri  |  25-05-2012 a les 14:54

    aşk s÷zleri