facebook twitter flickr youtube Sindicació

Antoni Verger

Presentació

antoniverger

Portaveu de l'Assemblea del PSM-Entesa a Palma i Portaveu del grup municipal de MÉS per Palma

Menu

Menu:

Categories

Mobilitat [12]
General [10]
Palma [21]
Sostenibilitat [1]
Entrevistes [7]
Palma Ara [2]
PSM-Entesa Nacionalista [1]
Aniversari [1]

CercadorIsern i la regeneració política

antoniverger | 03 Gener, 2013 19:57

El passat dia 31 el batle Isern va fer un discurs amb reflexions interessants que en bona mesura comparteisc.

Efectivament hi ha un abisme entre ciutadans i polítics. Com ell, també crec que la política s'ha de "desprofessionalitzar" (i ser només una dedicació temporal). Va dir també que els partits polítics han construit una lògica oposada a la correcta gestió i l'interés públic.

Llàstima que aquestes paraules del batle siguin totalment incoherents i contradictòries amb un PP, el seu partit, presidit a Palma per un autèntic "professional" del clientelisme i les males arts, incoherents amb un PP amb desenes de casos de corrupció dels seus càrrecs sense que el partit assumeixi que té l'obligació de tornar els doblers, i contradictòries amb un PP sectari i prepotent que legisla i actua en contra de l'interés públic i de la majoria de ciutadans en matèria de territori, llengua, etc.

El que genera l'abisme, Sr.Isern, és que el PP (abans també PSOE) prioritzin la salvaguarda dels interessos de la banca i de les grans corporacions en contra dels interessos dels ciutadans, a qui ens duen cap a l'empobriment.

Si els discursos no van acompanyats de fets, Sr. Isern, no fan més que augmentar el desconcert i la desconfiança de la ciutadania cap a la política. Aquesta enorme distància entre els paraules i els fets no aconsegueixen més que fer créixer l'abisme.

De fet, al plenari del mes de novembre, PSM-IV-ExM varem presentar una moció per la regeneració política a l'Ajuntament de Palma. Demanàvem el compromís de tots els partits polítics de la ciutat amb la regeneració i reclamàvem que no hi pogués haver imputats a càrrecs polítics, ja fòssin institucionals o orgànics. El Sr. Batle i tot el seu grup varen votar en contra...i en José Maria Rodríguez va ser investit president del PP de Palma malgrat la seva imputació al cas Over Marketing, que investiga finançament il·legal del PP. Aquell 29 de novembre el batle Isern va perdre una oportunitat d'optar per la coherència.

Aquí vos deix un fragment del debat que vaig tenir aquell dia amb Álvaro Gijón. El seu únic argument va ser que el fet que un imputat presidís el PP de Palma era una qüestió interna i que ni la ciutadania ni els altres partits teníem dret a dir res.

 

 

Categoria: Palma. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

  1. 1. Joan  |  06-01-2013 a les 12:40

    Cerqueu Max Keiser a la Xarxa.
    Max Keiser, el comentarista més escoltat del món.