facebook twitter flickr youtube Sindicació

Antoni Verger

Presentació

antoniverger

Portaveu de l'Assemblea del PSM-Entesa a Palma i Portaveu del grup municipal de MÉS per Palma

Menu

Menu:

Categories

Mobilitat [12]
General [10]
Palma [21]
Sostenibilitat [1]
Entrevistes [7]
Palma Ara [2]
PSM-Entesa Nacionalista [1]
Aniversari [1]

CercadorDel PP, denúncies falses i el "tots són iguals"

antoniverger | 25 Octubre, 2014 23:20

Hi ha gent que en política és capaç de jugar molt brut. És el cas de José Ramón Orta, advocat i actual gerent de SFM (Serveis Ferroviaris de Mallorca).

Orta, per encàrrec directe de JR Bauzá, tergiversant i manipulant els fets i les dades, fa uns mesos va "fabricar" i presentar davant Fiscalia una denúncia penal contra jo i els anteriors gestors de la Conselleria de Mobilitat i SFM.

La suposada "greu corrupció" que segons Orta vàrem cometre va ser comprar trens elèctrics (els que actualment presten servei entre Palma i Inca) per dependència tècnica i no per concurs. És a dir, la nostra "corrupció" va ser fer el que tota la vida ha fet SFM (i d'altres empreses ferroviàries), d'acord amb el que preveu la llei de contractes al sector de transports, i d'acord amb reiterats informes tècnics i jurídics que al llarg dels anys s'han anat emetent a SFM.

Fa uns mesos, davant algunes informacions publicades, el grup parlamentari de MÉS per Mallorca va demanar tenir accés a una auditoria encarregada pel Govern Bauzá sobre la gestió de SFM.
Així, en Biel Barceló i jo ens presentàrem un dia a SFM a consultar l'auditoria. Ens va rebre el mateix JR Orta. Com vos podeu imaginar finalment a l'auditoria no es deia res ni de delictes ni il·lícits ni cap irregularitat. Quan vàrem expressar la nostra queixa, JR Orta, sense "tallar-se un pèl", ens va "reconèixer" que "la meva opinió com a jurista és que la denúncia per la compra de trens no té gaire fonament". Tal qual! Aquesta és la catadura moral i pocs escrúpols d'algú que es defineix al seu perfil de twitter com a "católico, monárquico y madridista".

Lamentablement, a la vista d'aquesta "denúncia", la fiscal ha decidit investigar i pareix que ha demanat a la jutgessa la meva citació per declarar en condició d'imputat d'un delicte de "malversació de fons públics". Evidentment, quan comenci la investigació, i me pugui defensar (fins ara no he pogut), la cosa s'aclarirà totd'una i el "cas" se tancarà aviat. Segur. Però el mal per la meva imatge pública i la meva honorabilitat ja està fet. I el PP ja haurà aconseguit el "tots són iguals", la seva única taula de salvació ara que s'ha demostrat, i tothom sap, que és un partit estructuralment corrupte (Bárcenas, Son Espases, govern Matas, etc.).

Tot plegat, intolerable.
Aquest joc tan brut del PP, pràcticament mafiós, no es pot permetre. Això no quedarà aquí.
Quan hagi pogut demostrar la meva innocència interposaré immediatament una querella criminal contra JR Orta per denúncia falsa.
I, que ningú tengui cap dubte, seguiré lluitant amb encara més força i determinació contra el PP, les seves polítiques, la seva prepotència i la seva corrupció.

Categoria: Mobilitat. Comentaris: (3). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

 1. 1. Joan Ramon  |  26-10-2014 a les 18:25

  La teva renuncia, pensó que tal volta no era necessaria, però per altre banda, pensó que és bó per veure encara més clar que no tots són iguals.
  Salut i enhorabona per la teva tasca.

 2. 2. Evelio  |  27-10-2014 a les 18:14

  Pero vamos a ver, si Ud. proclama que la denuncia de Orta carece de fundamento, por qué renuncia ritualmente a su candidatura. ¿ No capta Ud. la contradicción en la que incurre? En un estado de derecho una persona inocente, falsamente acusada, no ha de temer a un proceso penal. Otra cuestión es que interiorice los mitos y los ritos progres.En ese caso, ajo y agua, y protestas al maestro armero, no al Sr. Orta.

 3. 3. Evelio  |  27-10-2014 a les 18:14

  Pero vamos a ver, si Ud. proclama que la denuncia de Orta carece de fundamento, por qué renuncia ritualmente a su candidatura. ¿ No capta Ud. la contradicción en la que incurre? En un estado de derecho una persona inocente, falsamente acusada, no ha de temer a un proceso penal. Otra cuestión es que interiorice los mitos y los ritos progres.En ese caso, ajo y agua, y protestas al maestro armero, no al Sr. Orta.