facebook twitter flickr youtube Sindicaciˇ

Antoni Verger

Presentaciˇ

antoniverger

Portaveu de l'Assemblea del PSM-Entesa a Palma i Portaveu del grup municipal de M╔S per Palma

Menu

Menu:

Categories

Mobilitat [12]
General [10]
Palma [21]
Sostenibilitat [1]
Entrevistes [7]
Palma Ara [2]
PSM-Entesa Nacionalista [1]
Aniversari [1]

CercadorA JR ORTA SE LI "TRASPAPEREN" DOCUMENTS

antoniverger | 09 Abril, 2015 13:50

Dia 3 de març el jutjat d'instrucció nº 5 va sol·licitar al gerent de SFM, JR Orta, les còpies d'un expedient de contractació. 

Ens imaginam que és la darrera passa abans de tancar definitivament les diligències obertes arrel de la denúncia formulada pel mateix Orta, contra jo i altres companys de la Conselleria de Mobilitat, per l'adquisició dels trens elèctrics que cobreixen la línia Palma-Inca. A hores d'ara ha quedat molt clara la falsedat i inconsistència de la denúncia. De fet, en una situació insòlita, va ser Orta, el propi denunciant, qui va acabar declarant davant la jutgessa per intentar justificar com s'havia pogut "oblidar" d'aportar a Fiscalia l'informe jurídic que aclaria i explicava exhaustivament tota l'operació. Noltros ni tan sols hem declarat ni s'espera que ho facem. 

Ara bé, ahir dia 8 d'abril encara no constava als jutjats cap contesta de SFM a la sol·licitud de dia de 3 de març. 
És a dir, per complimentar una petició que es pot resoldre en 1 dia (simplement s'han de fer unes fotocòpies!!) JR Orta ja du 1 mes i 5 dies! I espera. Se li deu haver "traspaperat" a Orta la petició dels jutjats com ja li va passar amb l'informe jurídic que justificava l'adquisició dels trens?

Què puc fer? Insistir als jutjats perquè ho tornin demanar, denunciar ho públicament...i poca cosa més.
Però JR Orta no té cap escrúpol. Ell mateix, en persona, dia 4 de juny de 2014, a les oficines de SFM, devers les 10.30, em va dir, davant testimonis, que era conscient que la denúncia que havia presentat a Fiscalia contra jo "no té cap fonament jurídic". Algú capaç de fer això pot ara dilatar la situació encara més temps. A ell i al PP, JR Orta rep instruccions directes del vicepresident Antonio Gómez en aquest tema, els convé allargar al màxim la qüestió i que no hi hagi arxiu definitiu fins passades les eleccions.  

En fi. Vos seguiré informant   

Categoria: Mobilitat. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

  1. 1. hotmail kaydol  |  06-12-2015 a les 10:33

    nice article has been